DE WEEKPAS

Kom Fresh gratis uitproberen

Fresh Fitness heeft in 2018 bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards de prijs voor beste fitnessclub van Nederland in de wacht gesleept! Met onze twee vestigingen in Amsterdam, locatie A’dam Toren en locatie de Pijp, won locatie de Pijp zowel de fitness award voor beste Fitnessclub van Amsterdam met de beste waardering van de klanten als de award beste Fitnessclub van Nederland met de hoogste waardering van de vakjury.

Fresh Personal training vind je in een van de mooiste locaties van Amsterdam, de AdamToren en is een inspirerende omgeving voor fitness, groepslessen en Personal training. Fresh Fitness onderscheidt zich als premium gym door service en klantgerichtheid – niet voor niets is eigenaar Markus trots op de gemiddelde klantbeoordeling van 8.6.

Jouw gratis proefweek

Tijdens je gratis proefweek is niets ons te gek. Tijdens de intake met een professionele trainer vragen we je de oren van het lijf, zodat we ons zo goed mogelijk op jouw situatie kunnen richten. Je geniet de hele week van fitness en je kan meedoen met onze geweldige lessen. De € 15,- euro aan borg voor je toegangspasje krijg je contant terug na je proefweek indien je geen lid wordt.

Wacht niet te lang!

Om de kwaliteit en klantbeleving van onze club te waarborgen, werkt Fresh met een wachtlijst voor de weekpassen. We geven per maand maximaal 10 weekpassen weg. Heb je altijd al eens aan fitness, yoga of kickboksen willen doen? Dit is je kans!

Wat krijg je bij een gratis proefweek?

• Je maakt onbeperkt gebruik van de fitness

• Je maakt onbeperkt gebruik van groepslessen zoals Fresh Experience en kickboksen

• Een persoonlijk gesprek met een personal trainer om er zeker van te zijn dat je goed aan de slag kan gaan!

Aanmeldformulier

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer
Locatie:
Extra info: